რეცეპტი: თამუნა დანელია
ინგრედიენტები
- საქონლის ხორცი – 500 გ
- ღორის ხორცი – 200 გ
- ხახვი – 3 თავი
- ნიორი – 4 კბილი
- ქინძი
- ოხრახუში
- კვერცხი – 1 ცალი
- მარილი და წიწაკა
- ბრინჯი
- ტომატ-პასტა – 1 სკ
- კამა – 2 ღერი
მომზადების წესი
500 გ. საქონლის და 200 გ. ღორის ხორცს გატარებულს დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი 2 თავი ხახვი, 3 კბილი ნიორი, ქინძი, ოხრახუში, 1 კვერცხი. მარილი და წიწაკა გემოვნებით. ცოტა ბრინჯი. გადავზილოთ კარგად რომ შეიკრას. 1 თავი ხახვი დავჭრათ მოვშუშოთ ცხიმში. დავუმატოთ მდუღარე წყალი და ჩავყაროთ ფარშისგან გამზადებული ბურთები. 1 სკ. ტომატ-პასტა, ბოლოს დავუმატოთ დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, ორი ღერი კამა და ნიორი. მარილი და წიწაკა გემოვნებით.