რატომ უნდა ჩავაგდოთ მდუღარე რძეში ლეღვი?

რძებუნების მიერ, ჩვენთვის ბოძებული ჯადოსნური პროდუქტია. ის მდიდარია ნივთიერებით, რომელიც საჭიროა ორგანიზმისთვის, კერძოდ, ძვლების ზრდა-განვითარების და სიმტკიცისთვის. რძე ასევე ამაგრებს კბილის ემალს და ამაღლებს თავის ტვინის აქტიურობის პროცესს. როგორც რძე, ასევე ლეღვიც ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის. რა მოხდება თუ ორივეს ერდროულად მივირთმევთ? რა ჯადოსნურ თვისებებს მალავს ამ ჯანმრთელობის ელექსირების ნაზავი? – შესაძლოა აქამდე არ გიცდით, ამიტომ ნუ მოიწყენთ, ჩვენი დღევანდელი სტატიის საშუალებით გაიგებთ როგორ უნდა გააკეთოთ და რა შედეგებს მიიღებთ.

image

ლეღვიან რძეს ძალიან ბევრი დადებითი თვისება აქვს, თუმცა სანამ ამ დადებით თვისებებზე გადავიდოდეთ, წარმოგიდგენთ რეცეპტს:

რძის ქვაბში აადუღეთ რძე, ადუღების პროცესში ჩაყარეთ 3 ან 4 ლეღვი (უკეთესია თუ ლეღვის ჩირს ჩააგდებთ). ამის შემდეგ, ლეღვთან ერთდ რძე კიდევ 5 წუთის განმავლობაში უნდა დუღდეს, შემდეგ, ნაღები კარგად აურიეთ, სანამ მიიღებს პიურესებრ მდგომარეობას.
მომზადება ნამდვილად მარტივია, გემრიელად მიირთვით!

image

სასარგებლო თვისებები:

* დაახლოებით ნახევარ საათში, ყაზბობის პრობლემას მოგიგვარებთ!

* თუ გრძნობთ სიმძიმეს ორგანიზმში, მაშინ ლეღვიანი რძე ამ პრობლემასაც მოგვიგვარებთ!

* ამოსახველებელი ფუნქციის საშუალებით, მოგიშორებთ ქრონიკულ ხველებას, ასევე ეფექტურია გაციების საწინააღმდეგოდაც!

* არის ბუნებრივი ანტიბიოტიკი!

შენიშვნა: თუ რძის და ლეღვის მიმართ ალერგიული ბრძანდებით, ექიმის რეკომენდაციის გარეშე არ მიირთვათ!

image

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *