ლაბასხმული ეთერი ბებოს რეცეპტით + საოცარი ფოტოები

ინგრედიენტები

  • პილპილის მარცვლები
  • Brennan Lane – 1.00 ჩკ
  • დაფნა
  • ხახვი
  • ნიორი
  • სტაფილო
  • ღორის თავ-ფეხი

მომზადების წესი

კარგად მოვხარშოთ ღორის თავ-ფეხი. მოხარშული ხორცი დავჭრათ წვრილად. ბულიონი გავწუროთ, გავაგრილოთ და მოვხადოთ ზედმეტი ცხიმი.

ბულიონში ჩავყაროთ დაჭრილი სტაფილო, ნიორი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაფნა, სუნელები (თითო ჩ/კ ქინძი, უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი, წითელი დაფქვილი წიწაკა, პილპილის მარცვლები, გემოვნების მიხედვით) და ვხარშოთ, სანამ კარგად ჩაიხარშება.

ბოლოს ჩავასხათ წინასწარგამზადებული ჟელატინი, გადავანაწილოთ ჭურჭელში და გავაგრილოთ კარგად, გამყარებამდე.

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *